ajaraots
Tukenasi matkalla vanhemmuuteen

Haltiapuun doulapalveluita ovat doulapalvelupaketti, hetidoulaus tai pikadoulaus ja doulatapaaminen.

Doulapaketti


Doulapakettiin kuuluu kolme tapaamista ennen synnytystä, joista ensimmäinen on ilmainen tutustuminen eikä se velvoita doulan palkkaamista. Sen idea on tutustua puolin ja toisin. Kerron tarkemmin doulan tehtävistä ja käyn läpi doulapaketin sisältöä sekä doulasopimuksen tekemistä. Sen jälkeen saat rauhassa miettiä haluatko palkata doulan mukaan synnytykseen. Toisen ja kolmannen tapaamisen aikana tutustumme paremmin ja perehdyn toiveisiisi synnytyksen suhteen. Voimme käydä läpi erilaisia lääkkeettömiä kivunlievitysmenetelmiä, synnytyksen etenemistä, lepoasentoja yms ja harjoitella niitä käytännössä, jotta voit jo raskausaikana löytää sinulle sopivia rentoutumistapoja jotka auttavat synnytyksessä jaksamisessa. Opetan myös kumppanille erilaisia tapoja joilla tukea sinua synnytyksessä. Halutessasi voin auttaa sinua synnytystoivelistan tekemisessä. Doulapakettiasiakkaille 90min raskaushieronta on vain 35e.

Synnytyksessä


Synnytyksen lähestyessä päivystän kaksi viikkoa lasketun ajan molemmin puolin 24/7 (yhteensä 4 viikkoa) ja olen valmis lähtemään synnytykseen päivin ja öin. Synnytyksessä pyrin luomaan juuri sinun toiveitasi tukevan synnytysympäristön ja tuen sinua ja kumppaniasi tarvitsemallanne tavalla. Kaikki kivunlievitysvälineeni ovat synnyttäjän käytettävissä. Autan sinua löytämään erilaisia asentoja joilla helpottaa oloasi. Hieron, kannattelen ja tarjoan sellaista tukea mitä juuri sillä hetkellä tarvitsetkin. Synnytyksen jälkeen jään sairaalaan sinun ja perheesi tueksi muutamaksi tunniksi tai siksi aikaa kun minua tarvitsette. Voin auttaa imetyksen kanssa tai ottaa valokuvia. Ennenkaikkea annan teille tilaa ja rauhaa tutustua uuteen perheenjäseneenne. Doulapakettiin kuuluu yksi tapaaminen synnytyksen jälkeen valitsemanasi ajankohtana jolloin käymme yhdessä läpi synnytystäsi. Kuuntelen kiireettömästi ajatuksiasi ja tuntemuksiasi synnytyksen kulusta ja alkaneesta arjesta. Autan tarvittaessa imetyksen kanssa ja mikäli tarvitset apua jossain missä en voi auttaa, ohjaan sinut eteenpäin luotettavalle taholle.

Pikadoulaus ja hetidoulaus


Mikäli kumppanisi/tukihenkilösi sairastuu tai estyy tulemaan mukaan synnytykseen. Tai viime metreillä huomaat haluavasi doulan mukaan tai ehkä synnytyksesi on jo käynnistymässä, on heti- ja pikadoulaus vaihtoehtosi. Mikäli aikatauluni sen sallivat, voin lähteä mukaan synnytykseen nopeastikin. Pikadoulauksessa synnytyksesi ei ole vielä käynnistynyt ja ehdimme kenties nähdä ainakin kertaalleen ennen synnytystä ja käydä läpi toiveitasi.

Doulapaketti


1 ilmainen tutustumistapaaminen
• 2 x 2h tapaamista ennen synnytystä
• 4 viikon päivystys 24/7 ja synnytyksessä mukana oleminen
• 1 x 2h tapaaminen synnytyksen jälkeen
• Yhteensä: 300e (norm. 650e)

Muut doulapalvelut


• 1h doulatapaaminen = 30e (norm. 50e)
• Synnytysdoulaus / hetidoulaus 150e (norm. 300e)
• Pikadoulaus kahdella tapaamisella 200e (norm. 450e)
• Rentona Synnytykseen kerta: 10eTeen tällä hetkellä doulausta opiskelijahinnoin jotka nousevat porrastetusti koulutuksen edetessä ja kokemuksen karttuessa.

lahja_ots
lahjakortti

Lahjaksi perheenjäsenelle, sukulaiselle, ystävälle tai itselle.

Haltiapuun lahjakortin käyttömahdollisuudet ovat rajattomat! Voit onnitella sillä merkkipäivän johdosta, muistaa tärkeää ihmistä, tarjota rentouttavan hetken vanhemmalle tai palkita itsesi levähdystauolla arjen kiireessä. Joululahjana lahjakortti on erinomainen.

Lahjakortti on voimassa 3kk ostamisen jälkeen.

Voit hankkia lahjakortin joko hoidon yhteydessä tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen

sini(a)haltiapuu.fi

Sähköpostissa tulee ilmetä seuraavat asiat:

• Hoidon nimi
• Onko kyseessä kertahoito vai hoitopaketti (hinnat hinnasto-sivulla)
• Maksajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite maksutietojen lähetystä varten
• Nimi ja osoite johon lahjakortti lähetetään

Lahjakortti lähetetään heti kun suoritus näkyy tilillämme.