hoidot_ots
Tältä sivulta löydät lyhyet esittelyt kaikista Haltiapuun tarjoamista hoidoista. Jos haluat tietää enemmän jostain tietystä hoitomuodosta, klikkaa "lue lisää" lukeaksesi pidemmän esittelyn.

Haluatko varata ajan luontaishoitoihin? Katso ohjeet ajanvaraukseen Yhteystiedot-sivulta.

Raskaushieronta

Lempeää ja asiantuntevaa hemmottelua odottaville ja synnyttäneille äideille

Raskausajan ja synnytyksen jälkeinen hieronta on hemmottelevaa ja asiantuntevaa erikoishoitoa äideille. Raskaushieronta auttaa äitiä rentoutumaan ja vapauttamaan kehossa olevia jännityksiä. Käytän hoidossa raskausajan hoitoihin suunniteltuja body cushion-tyynyjä joiden avulla äiti saadaan tuettua mukaviin ja turvallisiin asentoihin hoidon ajaksi. [Lue lisää...]

Ayurvedinen kuumakivihieronta

Lämpöistä hemmottelua kylmiin päiviin

Lämpimillä kivillä tehtävää hierontaa on hoitomuotona käytetty jo tuhansia vuosia eri puolilla maailmaa esimerkiksi Intiassa, Havaijilla ja Tiibetissä. Hieronta laukaisee voimakkaasti stressiä ja rentouttaa puhdistaen samalla elimistöä kuona-aineista. Lämmön ja hieronnan yhteisvaikutus saa aikaan kokonaisvaltaisen rentoutumisen tunteen, tasapainottaen samalla kehoa ja mieltä. [Lue lisää...]

Doulapalvelut

Doula on koulutettu synnytystukihenkilö joka tukee äitiä raskausaikana, synnytyksen läpi ja sen jälkeen. Vedän lisäksi synnytysvalmennusryhmiä, mutta myös perhekohtaiset valmennukset ovat mahdollisia. Olen doulana erikoistunut tukemaan synnytyspelon kanssa eläviä äitejä.
[Lue lisää...]

lahja_ots
lahjakortti

Lahjaksi perheenjäsenelle, sukulaiselle, ystävälle tai itselle.

Haltiapuun lahjakortin käyttömahdollisuudet ovat rajattomat! Voit onnitella sillä merkkipäivän johdosta, muistaa tärkeää ihmistä, tarjota rentouttavan hetken vanhemmalle tai palkita itsesi levähdystauolla arjen kiireessä. Joululahjana lahjakortti on erinomainen.

Lahjakortti on voimassa 3kk ostamisen jälkeen.

Voit hankkia lahjakortin joko hoidon yhteydessä tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen

sini(a)haltiapuu.fi

Sähköpostissa tulee ilmetä seuraavat asiat:

• Hoidon nimi
• Onko kyseessä kertahoito vai hoitopaketti (hinnat hinnasto-sivulla)
• Maksajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite maksutietojen lähetystä varten
• Nimi ja osoite johon lahjakortti lähetetään

Lahjakortti lähetetään heti kun suoritus näkyy tilillämme.