ajaraots
Tukenasi odotusaikana, synnytyksessä ja sen jälkeen

Tervetuloa Haltiapuun doula-sivuille! Näillä sivuilla kerron doulan toimenkuvasta, saatavilla olevista doulapalveluista ja erilaisista synnytykseen valmentavista kursseista.

Doula Sini


Olen Doulakan kouluttama, sertifiointiin tähtäävä doula ja toimin tällä hetkellä KYS:in ja Mikkelin alueella. Doulana olen erikoistunut tukemaan kokonaisvaltaisesti synnytyspelon kanssa eläviä äitejä ja perheitä. Olen myös parisuhde- ja seksuaalineuvoja joten pystyn tukemaan koko perhettä matkalla vanhemmuuteen. Kouluttaudun jatkuvasti pystyäkseni tarjoamaan luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua niin odotusajalle, synnytykseen kuin synnytyksen jälkeiseenkin aikaan. Tulevaisuuden opintoihini kuuluvat mm. WHO:n imetysohjaajakoulutus ja hypnosynnytyskoulutus. Vedän myös synnytysvalmennusryhmiä. Jos ryhmät eivät ole sinun juttusi, voit kysyä myös yksilövalmennusta. Tehdään yhdessä juuri Sinun tarpeisiin sopiva synnytysvalmennus. Kuulen erittäin mielelläni toiveitasi kurssien aiheista ja tarvittaessa järjestän tänne myös vierailevia kouluttajia.

Mitä doula tekee?


Doula on koulutettu synnytystukihenkilö joka tarjoaa henkistä, fyysistä ja tiedollista tukea niin raskausaikana, synnytyksen läpi kuin sen jälkeenkin. Synnytyksen lähestyessä doula päivystää neljän viikon ajan ja on saatavilla 24/7. Hän on valmiina lähtemään mukaan synnytykseen päivällä tai yöllä ja on mukana synnytyksessä niin pitkään kuin se kestää. Äidille voi olla helpottavaa tietää että synnytyksessä on alusta loppuun asti tuttu henkilö, joka tietää juuri hänen toiveensa synnytyksen suhteen ja ylläpitää synnytysrauhaa henkilökunnan vaihtuessakin. Doula ei vie pois kumppanin roolia synnyttäjän tärkeimpänä tukihenkilönä, vaan on paikalla myös tätä varten. Doula neuvoo kumppania miten tämä voi helpottaa äidin oloa muuttuvissa tilanteissa. Monissa perheissä on doulan läsnäolo koettu erittäin positiivisena kumppanin pystyessä olemaan aktiivisemmin synnyttäjän tukena. Mikäli doula sairastuu, hänellä on varadoula johon on mahdollista tutustua etukäteen.
Synnytys sujuu parhaiten äidin tuntiessa olonsa turvalliseksi, yksityiseksi ja levolliseksi. Silloin hänen kehonsa ja mielensä toimivat synnytystä tukevasti ja synnytyksessä vaikuttavat hormonit optimaalisesti, edistäen synnytystä ja luonnollista kivunlievitystä.

Mitä doula tekee?

• On synnyttäjän jatkuvana tukena
• Auttaa löytämään synnytysrauhan
• Auttaa luomaan luottamusta äidin ja kätilön välillä
• Tarjoaa lääkkeettömiä kivunlievitysmenetelmiä
• Auttaa mieluisan synnytysympäristön luomisessa
• Auttaa synnytykseen valmistautumisessa
• On läsnä

Mitä doula ei tee?

• Lääketieteellisiä toimenpiteitä
• Doula ei korvaa kumppania, vaan tukee synnytyksessä myös häntä
• Ei puhu tai tee päätöksiä synnyttäjän puolesta


Haltiapuun doulapalvelut


Täältä löytyy doulapalvelut ja niiden kuvaukset.

Täältä löytyy Rentona Synnytykseen ryhmäkuvaus

lahja_ots
lahjakortti

Lahjaksi perheenjäsenelle, sukulaiselle, ystävälle tai itselle.

Haltiapuun lahjakortin käyttömahdollisuudet ovat rajattomat! Voit onnitella sillä merkkipäivän johdosta, muistaa tärkeää ihmistä, tarjota rentouttavan hetken vanhemmalle tai palkita itsesi levähdystauolla arjen kiireessä. Joululahjana lahjakortti on erinomainen.

Lahjakortti on voimassa 3kk ostamisen jälkeen.

Voit hankkia lahjakortin joko hoidon yhteydessä tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen

sini(a)haltiapuu.fi

Sähköpostissa tulee ilmetä seuraavat asiat:

• Hoidon nimi
• Onko kyseessä kertahoito vai hoitopaketti (hinnat hinnasto-sivulla)
• Maksajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite maksutietojen lähetystä varten
• Nimi ja osoite johon lahjakortti lähetetään

Lahjakortti lähetetään heti kun suoritus näkyy tilillämme.