ajaraots
Hoivaat sisäistä lastasi ja sisäistä äitiäsi rakastamalla itseäsi juuri tänään, juuri nyt.

Raskausajan ja synnytyksen jälkeinen hieronta on hemmottelevaa ja asiantuntevaa erikoishoitoa äideille. Raskausaikana uutta elämää kantava keho ja mieli käyvät läpi suuria muutoksia. Raskaus on kuitenkin myös hyvin luonnollinen olotila. Tulevaa äitiä tuleekin tukea tässä luonnollisessa lähestymisessä sekä raskauteen että synnytykseen. Vauvalle paras kasvualusta on kokonaisvaltaisesti hyvinvoiva äiti. Lapsi jakaa kohdussa ollessaan äidin tuntemukset, minkä vuoksi olisi tärkeää, että äidin mieli olisi levollinen.

Mitä hoidossa tapahtuu?


Raskaushieronta auttaa naista rentoutumaan ja vapauttamaan kehossa mahdollisesti olevia jännityksiä. Hoidossa huomioidaan kokonaisvaltaisesti äidin tunteet, henkinen mielentila sekä fyysiset oireet. Käytän raskaushieronnassa body cushion-tyynyjä, jotka ovat suunniteltu raskausajan hoitoihin. Tyynyjen avulla äiti saadaan tuettua rentouttaviin ja turvallisiin asentoihin hieronnan ajaksi. Hieronnassa käytän luomuhierontaöljyjä jotka ravitsevat äidin ihoa. Äidin vatsan alue hierotaan myös ja kohdussa oleva vauva huomioidaan koko hoidon ajan. Hoidon tukena voidaan käyttää lämpöisiä kauratyynyjä tai kuumakivihierontaa. Raskaushieronta helpottaa lihaskipuja ja vähentää esim. ischiastyyppistä pakaraan ja alaraajoihin säteilevää kipua laukaisemalla lihasjännitystä pakaran ja reisien alueelta.

Synnytyksen jälkeen


Synnytyksen jälkeen hieronnan voi aloittaa heti, kun äiti niin haluaa. Hieronnassa korostuu henkisen tasapainon tukeminen ehkä elämän mullistavimman asian keskellä. Synnytyksen jälkeen hieronta nopeuttaa kehon palautumista. Hieronnassa keskitytään yksilöllisesti äidin ongelma-alueisiin ja pyritään myös edistämään äidin rentoutumista. Vauva on myös erittäin tervetullut mukaan ja minulta löytyy imetystyyny imetystä varten.
Luonnollista raskauden etenemistä sekä synnytystä voidaan tukea myös meditoinnilla, joogalla, liikunnalla, hengitysharjoituksilla, vyöhyketerapialla, mielikuvaharjoittelulla ja terveellisillä ruokavalioilla. Jaan mielelläni tietoa näistä asioista ja ohjaan tarvittaessa eteenpäin toisten asiantuntijoiden pariin.

Raskaushieronnan hyödyt

• Helpottaa raskauden aikaisen hormonaalisen ja fysiologisten muutosten tuomia ongelmia
• Vähentää turvotusta
• Lisää lymfa- eli imunestekiertoa
• Helpottaa lihaskipuja ja kramppeja
• Helpottaa liitoskipuja
• Valmistaa äitiä synnytykseen
• Nopeuttaa raskaudesta ja synnytyksestä palautumista

Hoidon esteet

• Samat kontraindikaatiot kuin normaalissakin hieronnassa
• Ennen hieronnan aloittamista käymme yhdessä läpi raskauden kulun


Lisää Raskaushieronnasta


Raskaushierontaa saa sekä 90minuutin että 60 minuutin mittaisina. 90min hoito on kokovartalohieronta päästä varpaisiin ja 60min hieronnassa keskitytään äidin haluamiin kehon osiin.

Ennen hoitoa ei kannata syödä kovin raskaasti.

lahja_ots
lahjakortti

Lahjaksi perheenjäsenelle, sukulaiselle, ystävälle tai itselle.

Haltiapuun lahjakortin käyttömahdollisuudet ovat rajattomat! Voit onnitella sillä merkkipäivän johdosta, muistaa tärkeää ihmistä, tarjota rentouttavan hetken vanhemmalle tai palkita itsesi levähdystauolla arjen kiireessä. Joululahjana lahjakortti on erinomainen.

Lahjakortti on voimassa 3kk ostamisen jälkeen.

Voit hankkia lahjakortin joko hoidon yhteydessä tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen

sini(a)haltiapuu.fi

Sähköpostissa tulee ilmetä seuraavat asiat:

• Hoidon nimi
• Onko kyseessä kertahoito vai hoitopaketti (hinnat hinnasto-sivulla)
• Maksajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite maksutietojen lähetystä varten
• Nimi ja osoite johon lahjakortti lähetetään

Lahjakortti lähetetään heti kun suoritus näkyy tilillämme.